Rydell & Partners FAQ

Frågor & svar

Ibland kan det vara svårt att helt veta vad man är ute efter, vi försöker vägleda er.

Frågor & svar

Här har vi samlat vanliga frågor och svar. Hittar du inte svar på din fråga så går det bra att kontakta mig.

Allmänna frågor

Vad kostar det att anlita Rydell & Partners?

Det varierar beroende på insats. Ni får alltid en offert att ta ställning till.

Genomför ni även arbetsmiljökartläggningar?

Ibland får vi sådana beställningar och har då möjlighet att genomföra detta, inklusive skriftlig sammanställning med tillhörande rekommendationer. Det ska också nämnas att det kan ingå en intervjurunda med medarbetare inför en teamutvecklingsinsats. Detta kan då betraktas som en typ av arbetsmiljökartläggning,

Var kan man hitta information om era tjänster?

Under fliken Tjänster hittar ni mer information om varje tjänst samt svar på vanliga frågor kopplat till de specifika tjänsterna

Har ni sekretess kopplat till de uppdrag ni genomför?

Ja, som legitimerade psykologer har vi automatiskt sekretesskyldighet gentemot våra klienter/kunder. Ibland önskar kund sluta särskilt sekretessavtal utifrån sin policy, vilket då ej är något problem.

Kan ni leverera era tjänster digitalt via länk?

Ja, de flesta av våra insatser går att få till via länk. I de flesta fall är det dock att föredra live, för bästa upplevelse och effekt, men vi hittar en lösning som passar er.

Vad har ni för faktureringsvillkor?

Som regel har vi 20 dagars betalningsvillkor men ibland är kunden låst till exempelvis 30 dagar villkor och då anpassar vi oss efter detta.

Vad har ni för avbokningsregler?

Det kan variera något beroende på typ av insats, men det vanliga är 14 dagars avboknings/ombokningsfrist per dagsinsats och 30 dagar för hel process. Detta framgår alltid i offerten.

Organisationspsykologi

Boka Rydell & Partners

Boka oss till ditt event.