Konferencier

Event, kickoff eller konferens

Vi hjälper till att hålla ihop ert event på ett professionellt och kul sätt

Konferencier från Rydell & Partners

När ni ska sätta ihop ett event med lite mer festlig touch kan det vara både smidigt och kul att använda sig av en konferencier. Med en konferencier som håller i trådarna från scenen kan ni själva koppla av och fokusera på själva innehållet. Konferencierens huvudsakliga uppgifter är att hälsa välkomna, upprätthålla en god stämning under eventet, presentera talare och artister, gå igenom spelregler för eventuella lekar och upptåg med mera. Utöver att hjälpa till som konferencier har vi också möjlighet att boka komiker till ert event.

Detta ingår alltid

  • Uppdragsdialog och offert
  • Agenda och körschema skapas och stäms av med kund
  • Gott humör och fräsch approach
  • God stämning

Frågor & svar om konferencier

Vad kostar det att anlita en konferencier?

Detta varierar beroende på storlek på event, antal deltagare, restid för konferencieren med mera. Ni får alltid en offert att ta ställning till.

Det står att ni kan boka komiker också, vad innebär det?

Det innebär att vi har ett kontaktnät med svenska komiker, som vi kan kontakta och anlita för ert event. Vi skapar då ett paketpris där ni får en offert med allt inkluderat.

Kan man även anlita er om man behöver en moderator?

Ja, det går bra, vi har erfarenhet av att facilitera, leda och hålla i trådarna under diskussioner, debatter eller samtal mellan flera parter i olika format.

Organisationspsykologi

Boka Rydell & Partners

Boka oss till ditt event.