PRESSMEDDELANDE: Dom Där går in i föreläsningsbranschen!

Rydell & Partners AB startar ett samarbete med den skånska tvåmannaorkestern Dom Där. Syftet är att slå ihop kunskapsförmedling med en musikalisk upplevelse och på så sätt ge publiken största möjliga effekt av föreläsningen.

Psykologen och föreläsaren Anders Böhn-Rydell, grundare av Rydell & Partners, är initiativtagare till projektet.

”Jag har länge gått och grubblat över hur man skulle kunna göra föreläsningsmomentet mer levande, mer känslomässigt gripande, och efter att jag anlitat Dom Där till ett privat event, och sett dem skaka loss på scen, kunde jag inte göra annat än att kasta ut frågan. Och Dom Där nappade direkt.”

Anders Böhn-Rydell

Dom Där består av deltidsbrandmannen och trummisen Tobias Mallin (inte han i Brandsta City Släckers) och musikern och sångaren Philip Lindstrand. Med eget material varvat med väl utvalda rock- och trubadurklassiker sätter Dom Där publiken i stämning från första ton.

En av Dom Därs styrkor är att de med hjälp av olika instrument kan involvera publiken i musikaliska samarbetsövningar, något som krokar arm med mycket av innehållet i föreläsningarna – teamarbete, kommunikation, samspel.

Tobias Mallin och Philip Lindstrand

”Konceptet med att kombinera föreläsning med musik känns klockrent”, säger Philip Lindstrand, ”och vi ser fram emot att få leverera både nytta och nöje framöver.”

Tobias Mallin håller med och fyller i: ”Och det är verkligen bra grejer, innehållet i föreläsningarna alltså. Ibland lite jobbiga insikter, absolut, men helt klart något alla arbetsplatser borde ta del av.”

Den nybildade förläsargruppen kallar sig kort och gott för Rydell & Dom Där.

Stay Tuned!

Fler artiklar

Organisationspsykologi

Boka Rydell & Partners

Boka oss till ditt event.